Kursanmälan

Kursanmälan
På grund av fortsatt osäkerhet i samhället kommer jag även ha kurser online om Hormoner och Kvinnors Hälsa i vår.
Kurser nära Karlskrona hålls nu också om ni har egna nätverk och vill att jag kommer. Priset är då 700 kronor. Högst 15 mil bort. Eventuella kurser hemma hos mig i Karlskrona 600 kronor.
Jag har kurser via en tjänst som heter Zoom meeting. Jag kommer att se alla er. Ni kommer att se varandra och mig. Jag skickar kurskompendiet till er innan kursen så ni kan följa med lättare. Zoomkurserna har fungerat över förväntan bra.
Om du redan har betalat in en summa för kursen, tala om det för mig i meddelanderutan. Alla som vill kommer att få ha ett privat samtal med mig efter kursen, det ingår i kursavgiften.
Är ni några kompisar som kommer att sitta vid samma dator säg till så skickar jag flera kompendier till en av er.
Skulle ni inte av någon anledning vilja vara med men inte kunna vara med en hel dag så kan jag ha en minikurs med er personligen. Ni får kurskompendiet och en kortkurs med mig per telefon på ett par timmar. Hör av er i så fall på min email info@vitallyft.se . Pris 900 kronor
Är ni terapeut och har intresserade patienter så kan jag ha en kurs för bara er vid ett tillfälle som vi kan komma överens om.
Varmt välkomna

Välj tillfälle / Choose occasion:

Mer kursinformation kommer med bekräftelsen på anmälan.
More information about the seminar comes with the confirmation of your booking.

Namn

E-post

Telefon

Eventuellt meddelande

Antispam-fråga:
10+1=?