Röster om kursen

Tusen tusen tack igen!! Det känns som jag förstår mitt problem för den första gången!!! Jag var så glad att jag ringde min mamma i USA att berätta allt. Look forward to having you back in Gothenburg…..Lori

Tack för en otroligt inspirerande kurs! Du är fantastisk! Vilka kunskaper du förmedlar!  Jag har aldrig tidigare upplevt att under en hel dag få sådana Aha-upplevelser. Det var som om du stog där framme och pratade om mig, mina barn, min lillasyster och min svärmor. Annette Göteborg 2017

Tack för en mycket spännande kväll i onsdags. Jättemycket att ta in. Du är en underbar kvinna, inspirerande och otroligt givande…..Lotta

Tack så jätte mycket för en tänkvärd kväll!! Jag har pratat med de flesta av mina kollegor som var med. Vi sätter nu igång och testar det vi fick lära oss…

Jag är djupt tacksam för att jag fick mailet där vi bjöds in till min mans arbetsplats i går kväll, för jag är till 100% övertygad om att detta, i förlängningen, kommer att ändra mitt och min familjs liv till det bättre! Vissa saker hade jag en del koll på, men det gjorde ju bara att jag fick bekräftelse på att jag är inne på rätt spår. Kanon! Och jag är tacksam för att du åker runt och för dessa otroligt viktiga budskap vidare! Lotta

Hej! Tack för mailet om Gardasil. Jag vidarebefodrade detta till min brorsbarns mamma.
Fick ett stort tack tillbaka och de kommer inte att vaccinera mitt barnbarn..Elsy

Märkligt är att jag stiger upp på morgonen bara några dagar efter jag börjat med progesteronet och känner mig som jag tänker mig att man skulle känna sig… På alerten med andra ord…Är detta inbillning, eller??? Ulla

Huvudsaken är att vi nu ÄNTLIGEN snart ska bli föräldrar . Så du kan nog lägga till ett barn till på listan över barn du är ”mamma” till 😉 Therese

Tack Marianne för den skatt jag fått !!

Du var så pedagogisk och sa saker så enkelt fast det var komplicerade grejer!!

Tack för alla spännande email vi fick efter kursen…Lovar att jag ska skaffa en fin pärm till dom…

Tack för ett fantatiskt föredrag. Vilken tur att vi fick ett kompendium som vi kan gå tillbaka till…

Jar har gått ner i min Levaxindos tack vare salvan……

Mina vallningar försvann och gallstensproblemen som berodde på kramp i gallvägarna som jag haft i 8 år försvann också , jag sover bättre, är gladare, extraslagen på hjärtat försvann och mitt mörkerseende är bättre…….Helena

Min familj tackar dig för att dom har fått tillbaka en trevlig mamma hela månaden 🙂 Tara G Nya Zealand

Tack för ett fantastiskt föredrag. Jag är så uppfylld att dela med mig till kunder, elever och vänner…

Vi använder också krämen du lärt oss på dina hormonkurser och den har varit till så stor hjälp. Bland annat har min gamla mamma trillat två gånger utan att skada sig. Annette

Sedan vill jag tacka dig för ditt arbete! Du underlättar för oss, som redan arbetar med olika hälsoarbeten, det skulle ta väldigt mycket tid att läsa allt det du delar med dig. Det sprider sig som ringar på vattnet, allt fler får nya insikter. Marita

Tror jag inte har fått så många aha-upplevelser under en och samma dag tidigare.. detta trots att jag har gjort rätt mycket efterforskningar själv. Ovärderlig info! Marianne du ska ha tusen tack verkligen! Linda

Du var superduktig, väldigt pedagogisk och engagerad, toppen! Jag var på Jordstrålningsseminariet i Stockholm

…efter din föreläsning var det många pusselbitar som föll på plats och jag fick en djupare förståelse..tack

…Tack för en helt fantastisk kursdag i Båraryd. Den gav så oerhört mycket. Mycket mer, än jag säkert kan fatta ännu.Tack, för att du lagt ner så enormt mycket arbete på att ta in – och smälta all information i lättabsorberbar form.
Tack, tack, tack! Dessutom hade vi roligt. Humor är bra pedagogik… 🙂

…Efter många besvärliga år av smärta, känslomässiga rubbningar, ingen menstruation och extrema hudproblem med acne som medicineringen för min endometriosis hade orsakat, visade sig en ny dörr. Jag gick på Marianne Arnströms föreläsningskurs om naturliga hormoner och hur naturligt progesteron kan hjälpa och balansera kroppen att bli välmående från så många olika hälsobesvär och sjukdomar.Efter att ha tagit del av ny kunskap kändes det hela ganska logiskt och självklart! Så, efter många år av den syntetiska medicineringen av olika P-piller och till sist en Mirenaspiral ville inte jag leva EN dag till med förstörande hormoner som gjorde mig sjuk . Jag tog genast ur spiralen och började med en lättanvänd naturlig progesteronkräm som gav mig tydliga och ganska omedelbara förändringar. Jag har nu i ett års tid mått väldigt bra! Det känns verkligen som min kropp fungerar som den ska och då gör resten av livet också det! Det borde vara varje kvinnas rättighet att veta att man kan få må bra med naturliga medel! Tusen Tack Marianne!! … Therese i Göteborg

En påminnelse till alla som har Norrköping i sin närhet!!! Marianne Arnström ska ha sin hormonkurs där på tisdag kl. 16-22. Jag rekommenderar ALLA som har möjlighet att gå på denna kurs, det är definitivt den bäst spenderade femhundringen ni kan lägga, jag LOVAR!!!!! Rubbade Runar

Vill bara skicka lite positiv feedback är så glad att jag var på din kurs i höstas. I december opererades en äggstock bort för jag hade cystor på den. Det fanns även cystor på den andra men de var mindre så jag stod på mig att de inte skulle operera bort den. Jag har använt krämen sedan i november och nu var jag på gynkoll och det finns inga cystor kvar. Underbart. Har skickat info till min gynekolog som var intresserad av krämen. Helene

Tack Marianne! Fullproppad med info och fullproppat mail! 🙂 Vad bra du fyller på med information. Blandar med intressant forskning och egna erfarenheter och knyter ihop. Lämnar inga fladdrande röda trådar i luften utan sluter till säcken och lämnar dina åhörare starka i tron på vad man själv kan göra och var man själv kan söka info om man är intresserad av att fördjupa sig. Lina

Tack snälla för en fantastiskt givande dag igår! Enormt mycket att ta till sig men verkligen inget man skulle vilja vara utan!!! Tack också för mailet med all viktig information i en form som jag får sprida vidare. Annika

Jag märkte skillanden med en gång. Jag är hur pigg som helst. Ingen trötthet längre. Och muskel- och ledvärk har också blivit bättre. Jag känner mig mycket rörligare. Dansade i lördags som jag gjorde sist före 20 år sen. Ingrid läkare

Pratade just med en kollega som gått ner i Levaxindos efter att börjat med cremen på min inrådan. Och för egen del så är jag så gott som återställd från att ha varit Laktosintolerant i nästa 14 år!!!! Helt otroligt. Kram Helena

Tack för att du berättat det ingen annan gjort, Du har berättat om mitt liv på 6 timmar! Anne-Lie

Hej Marianne! Tack för en mycket bra föreläsning i söndags i Borås. Känns som det var det viktigaste seminarie jag varit på. Carin

Stort tack för en givande kursdag i Borås. Det var mycket nyttig kunskap du förmedlade. En hel del av det var sådant jag önskar att jag känt till tidigare. Men bättre sent än aldrig. Jag ska vårda min nya kunskap väl och verka för att fler kvinnor ska få del av den. Maria

Tack för en otrolig bra dag i Norrköpng 24/3, har tänkt mycket på allt du sa och det har varit en tid av tankar och helt plötsligt har kvinnor runt mig börjat undra om hormoner fast jag inte ens har sagt något om detta. Så detta ämne har verkligen berört mig och engagerat mig, Har läst ditt kompendium ett antal gånger för att kunna få så mycket information som möjligt. Camilla

Jag har gått på din kurs förra året och efteråt använt mig av progesteronsalvan bl.a mot PMS. Tycker verkligen att salvan har lindrat symtomen. Christina

Jag använder salvan Progest efter din kurs och den funkar jättebra för min del. Har helt sluppit mensvärk och PMS har blivit mycket bättre. Ulrika

Tack för arbetet du utför. Jag var på en föreläsning med dig i september förra året ute på Ekerö. Den har förändrat mitt liv. Jag har fått tillbaka min mens, mår allmänt bättre. Kerstin

Först ett stort tack för en fantastisk dag i Vellinge och för alla dina mail. Man får så mycket energi efter en sådan dag. Marita

Jag är glad att jag var på din hormonkurs i Båraryd. Det är mycket intressant och viktigt. Jag har börjat ta progesterone och blir direkt mycket piggare av det! Lillemor

Jag har äntligen fått uppleva en pms-fri period! Underbart! Nu vågar jag snart planera in nedtrappning på min antidepressiva tror jag. Mirja

Ville bara tala om en rolig sak, mina tjejer hemma har såna fruktansvärda problem vid mens och sist låg min yngsta i kramper och skrek rakt ut att hon bara ville dö!! Kräkningar och annat hör också mensen till. Denna gången provade jag på henne och min mellersta tjej progesteron 1 vecka innan plus dubbelt magnesium och hör och häpna denna gången kände dom knappt något:) Annelie

Vill bara berätta att mina nattsvettningar har försvunnit sen första dagen jag började med krämen! Kunde till och med ligga med raggsockar på mig då jag frös om fötterna och vaknar fullt normalt utan en plaskhög i sängen. Så skönt!! Jag är så lycklig! Tack! Kram Ellinor

Eftersom jag är typ 1 diabetiker med insulinpump har jag en fråga: kan blodsockret redan ha reagerat på progesteronet, det har sjunkit avsevärt så jag har nästan inte behövt fyllt på inför måltiderna? Ann

Ingen hårväxt kvar på hakan– helt underbart!! Birgitta

Jag kommer aldrig glömma det sista mötet med min sons skolkurator. Han säger till kuratorn: Det är så skönt att mamma slutat gråta, hon smörjer in sig med en kräm….Lollo

Det är din förtjänst att jag blev gravid med min dotter efter att ha börjat med krämen. Jag hade både endometrios och giftstruma och läkarna sa att det var omöjligt för mig att bli gravid. Efter 3 månader med regelbunden anvndning av progesteron så blev jag gravid på naturlig väg. Jag hoppas innerligt att fler går på dina kurser och att folk tar det du säger på allvar.Jag har idag en underbart frisk liten dotter….Tack. Josephine

…När jag var hos gynekologen sist så blev vi ovänner för hon tyckte att jag var dum som skulle ta ut min spiral och minsann inte skulle komma tillbaka när jag fick kraftiga blödningar, vilket jag inte längre har när jag tar Progesteron Andrea i Höllviken

Min sömn har blivit avsevärt mycket bättre. Min mage fungerar mycket bättre (tidigare åt jag många matsmältningstabletter) Torrhet och klåda i underlivet har blivit mycket bättre. Jag mår sååå bra. Ju mer man läser och tar in desto mer förstår man hela sammanhanget och då känns det kanske inte lika konstigt längre att den ”lilla ärtan” kan göra skillnad. Lycka till med dina framtida kurser… Marianne i Falserbo

… nu kan jag inte tänka mig att vara utan progesteron. Känner mig föryngrad. Jag blev tidigare rätt andfådd av att gå uppför branta backar. Nu är andfåddheten helt borta. Sömnen är också mycket bättre. Min IBS mage tål mer och det är lättare att hålla vikten. Naglarna har blivit starkare och jag har fått mer sexlust Jag vill ge dig ett stort tack för att du engagerar dig… Marianne i Stockholm

Kära Marianne Tur att det finns eldsjälar som du! Tack för en mycket givande kursdag och för allt material som du sänt i detta mail! Jag fick lära mig många nya saker och det ska verkligen bli intressant att läsa allt du sänt ! En del fakta kommer att ta plats i den blivande boken GRÖNT ÄR SKÖNT…miljösmart födelsekontroll ! Tack för du hänvisar till mig… Vi ger inte upp Läkemedelsverket, Apoteksbolagen och hela den samlade läkarkåren behöver omvändas! Allt gott önskar jag dig! Nu ska vi njuta av solen! med vänlig hälsning Irene barnmorska

Sover äntligen 99 % av alla nätter. Kommer snart på en repetitionskurs. Berit H i Stockholm

Jag har haft sömnproblem sen min nu 17 åriga grabb låg i magen. Nu har sömnen sakta men säkert blivit MYCKET bättre, har även tagit bort östrogenet sen en tid tillbaka, mina nattliga svettningar är som bortblåsta ..Ylva

Min dotter Matildas huvudvärk är som bortblåst med hjälp av progesteron, magnesium, vitamin D och en Bkomplex

Hej Marianne, ville bara säga att jag plussat på med min andra graviditet nu och med kräm har jag sluppit allt illamående denna gången också! Jag känner mig så lyckligt lottad. Tack för dina föreläsningar! Sara

Har nu använt Ovesterin i några veckor och det har gjort underverk med mina slemhinnor. Tack för tipset! Ann-Marie